Editor de continguts

Ens aliem amb Creu Roja per fomentar la factura digital i combatre la pobresa

Llancem una campanya per animar els nostres usuaris a passar-se a la factura digital i contribuir així a reduir el consum de paper i la producció de residus. L’usuari no només podrà rebre les factures de forma digital, sinó que a través del correu electrònic també li podrà arribar la resta de correspondència relativa al servei. D’aquesta manera, a més, la comunicació és més efectiva i immediata.
 

Sota el lema “Cada gest, sostenible”, hem elaborat una campanya que posa el focus en la sostenibilitat medi ambiental i social. D’una banda, promovem la reducció del consum de paper alhora que disminuïm la generació de residus, la qual cosa té un impacte directe en la sostenibilitat del planeta. De l’altra, destinarem l’estalvi que suposa deixar d’enviar aquesta correspondència a una causa social: el Programa de Pobresa Energètica de Creu Roja. Amb aquesta col·laboració amb Creu Roja, volem reforçar el nostre compromís amb garantir l’accés a l’aigua a la població vulnerable. En el període 2015 - 2018 vam destinar 50.400 euros al fons social de Sant Pere de Ribes, de forma que 241 llars en situació de vulnerabilitat econòmica van pagar zero euros pel seu servei d’aigua.


Per tal de facilitar el tràmit als nostres usuaris, hem posat en marxa el lloc web www.holafacturadigital.com, des d’on es pot omplir un senzill formulari.
 

Amb la campanya “Els boscos, vius. I la correspondència, digital”, esperem assolir un increment significatiu dels usuaris que es passen a la factura electrònica i, d’aquesta manera, fer entre tots i totes un gest important per a la sostenibilitat del planeta. Actualment, el 19,56% dels titulars d’un contracte amb la companyia subministradora d’aigua ja han fet el pas a la factura digital i l’objectiu d’aquesta campanya és aconseguir un mínim de 500 noves altes.
 

Amb la finalitat de fer realitat la sostenibilitat mediambiental i desenvolupar un major compromís social amb els col·lectius més vulnerables, hem elaborat un pla estratègic de desenvolupament sostenible, el REwater Global Plan (2017-2021), un full de ruta que ens permetrà avançar donant resposta a la nostra responsabilitat ambiental, social i econòmica com a empresa. Mitjançant aquest pla, hem establert compromisos ferms i quantificables adreçats a reforçar el model d’economia circular i de sostenibilitat ambiental, social i econòmica en tota la nostra activitat.