Editor de continguts

Els clients poden triar el dia que volen pagar la seva factura de l'aigua

Aigües de Sant Pere de Ribes aplica un nou sistema de pagament més fàcil i còmode per als usuaris. A partir d'ara, els clients tindran l'opció de decidir quin dia del mes volen que la companyia carregui el seu rebut del consum d'aigua. D'aquesta manera, Aigües de Sant Pere de Ribes garanteix als usuaris més llibertat a l'hora de realitzar el pagament i els facilita l'organització i la gestió de les seves despeses.

Per tal de poder gaudir d'aquest servei, els clients hauran de tenir el rebut d'Aigües de Sant Pere de Ribes domiciliat. Seguidament, hauran de fer la petició a la companyia a través d'una de les següents vies: trucant al telèfon d'atenció al client 902 250 070, escrivint a l'apartat Contacta de l'Oficina Virtual o apropant-se a la seva oficina habitual.

Un cop s'hagi aprovat la sol·licitud, es generarà la factura amb la periodicitat que l'usuari tingui assignada i es comprovarà si hi ha un dia preferit de pagament. Aigües de Sant Pere de Ribes retindrà l'enviament del càrrec al banc fins el dia triat pel client. D'aquesta manera, l'usuari rebrà el càrrec el dia elegit o uns dies després, però mai serà abans de la data escollida.